0 items in winkelmandje

Procesbeschrijving

Meer informatie over onze werkwijze

Om tot het gewenste resultaat te komen treft u onderstaand een toelichting aan.

 

 

Het maken van uw keuze

In de meeste gevallen zoekt u eerst de stof uit. Hierbij heeft u diverse opties qua kleur en patroon. Daarnaast is er een onderscheid in gordijnstoffen en vitrage-inbetweens. Ook kunnen vouwgordijnen worden voorzien van een voering.  U heeft bij ons de optie om een staaltje te bestellen die uw keuze wellicht helpt vergemakkelijken. Het staaltje heeft u normaliter binnen 3 werkdagen in huis en worden per maximaal 3 stuks verstrekt. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar om onze ervaringen met u te delen. Neemt u dan contact met ons op.

Bedenk goed aan welke zijde, links of rechts, u de bediening van het vouwgordijn wenst. Alle vouwgordijnen worden voorzien van een kettingsysteem. De baleinen worden voor een correcte en stabiele werking om de 25 á 30cm van elkaar, in de stof verwerkt. 

 

Opmeten

Nadat u uw keus heeft gemaakt dient te worden bepaald hoe groot het vouwgordijn moet worden. Indien u zelf de maten opneemt is het belangrijk dat u de meetinstructies goed opvolgt. Wilt u dat het nagemeten wordt dan kan dit met onze meetservice.

Meetservice "Meten is weten"
Een mooi eindresultaat begint met meten. Dat lijkt eenvoudig maar toch gaat dit nog wel eens mis. Om er zeker van te zijn dat wij met de juiste maten aan te slag gaan, kunt u gebruik maken van onze meetservice. Wij komen dan bij u langs om de noodzakelijke metingen te verrichten. Standaard bedraagt deze service € 75,-. Hier kan echter van worden afgeweken. Dit is afhankelijk van de tijdsbesteding gelet op de samenstelling en de omvang van de order alsmede de locatie.


Na ontvangst van uw opgave nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, om een afspraak te maken voor bezichtiging en inmeten. Wenst u gebruik te maken van de meetservice dan kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling. Geef dan bij uw bestelling een schatting op van de maatvoering en plaats een vinkje bij de optie meetservice. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Let u erop om de juiste contactgegevens te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling, anders kunnen wij uw bestelling niet in behandeling nemen.

 

Bestellen

Wanneer u voor uzelf de keuze heeft gemaakt en u heeft alle maten tot uw beschikking, dan kunt u de bestelling plaatsen. Bij het bestelproces vragen wij naar de ruimte waarin de vouwgordijnen worden opgehangen. Dit is van belang om de baleinen in de vouwgordijnen per ruimte gelijk te laten lopen. Is tijdens het bestelproces iets niet duidelijk, bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u graag.

Zodra de bestelling en uw betaling door ons zijn ontvangen, begint de produktie. De levertijd bedraagt 2 tot 3 weken. Als het vouwgordijn klaar is ontvangt u van ons bericht en kan het vouwgordijn, conform uw opgave bij de bestelling, bij u worden afgeleverd of door u worden opgehaald.

 

Levering 

Standaard worden de vouwgordijnen bij u thuis afgeleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Zoals hierboven vermeld kunt u er ook voor kiezen de vouwgordijnen af te halen bij het atelier. Bij beide opties dient u zelf de vouwgordijnen op te hangen tenzij u gebruik maakt van onze ophangservice (zie hieronder voor een toelichting).

 

 

Ophangservice

Naast voorgaande opties kunnen wij de vouwgordijnen ook bij u bezorgen en ophangen. De kosten bedragen € 75,- voorrijkosten  + € 15 per vouwgordijn dat wordt opgehangen. Wanneer u van deze service gebruik wenst te maken, dan kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling.

 

 

Speciale orders

Vouwgordijnen van 10 meter breed behoren tot onze mogelijkheden. Indien u een vouwgordijn wenst breder dan 3.60 meter, neemt u dan contact met ons op alvorens uw bestelling te plaatsen.

 

Voor al het overige adviseren wij u tevens contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee.