0 items in winkelmandje

Reinigingsadvies

Het reinigen van uw vouwgordijn

Constructiemateriaal
Het constructie en ophangmateriaal is voornamelijk van metaal. Dit kan middels een droge of licht vochtige (niet natte) doek worden afgenomen. Gebruik bij een vochtige doek normaal schoon water en geen bijtende stoffen of reinigingsmiddelen.
 
Vouwgordijnstof
Wanneer u de stof van het vouwgordijn wenst te reinigen dan adviseren wij u contact op te nemen met een gespecialiseerd reinigingsbedrijf. In veel gevallen is dit een delicaat proces wat met de nodige kunde en voorzichtigheid dient te worden uitgevoerd. Dit is onder andere afhankelijk van het soort stof dat is gebruikt.
Wenst u toch zelf de stof te reinigen dan kunnen wij u, op uw verzoek, de wasvoorschriften van de leverancier van de stof toezenden. Het zelf reinigen van de stof is geheel voor eigen risico. Door het volgen van de wasvoorschriften kunt u wel het risico zoveel mogelijk beperken. Wenst u de wasvoorschriften te ontvangen stuur ons dan een email met uw verzoek aan info@devouwgordijnenspecialist.nl. Vermeld dan zo volledig mogelijk om welke stof het gaat.